diumenge, 24 de maig del 2009

Llibertat d'expressió i debat lliure i tranquil.

L'associació de Pares i Mares del centre porta varios anys publicant uns quadernets més o menys extensos segons l'actualitat, el temps o els temes a tractar que preten ser un butlletí informatiu i d'opinió lliure sobre les activitats del centre i sobre els problemes que afecten a les famílies al respecte de l'educació del seus fills/es.
Al respecte s'han publicat diferents visions sobre la problemàtica educativa sense que se produiren situacions conflictives ni que pogueren alterar la marxa normal del centre i de les relacions amb la comunitat educativa..
L'ultima revista, anomenada EL FULL, publicava uns escrits sobre la marxa del centre, les experiències de pares/mares en les activitats pròpies dels seus fills/es,diferents reflexions personals sobre aspectes de la vida diària i altres sobre l'horari escolar, els bancs, la crisi, l'uniforme escolar, la religió a les aules, etc.
Tots temes educatius que d'una o d'altra manera estan en el debat diari i permanent en el món educatiu.
Ah¡ però, atenció, per lo vist en les reaccions produides, s'han tocat uns temes tabús, pareix ser, per a diferents sectors educatius que han reccionat d'una manera abrupta i poc reflexiva.
Són opinions i com a tal debatibles, argumentables, i lliures. NO són dogma . No obliguen a cap persona a compartir-ho. Sols són distintes formes de enfrontar-se a les diferents sitaucions que se donen en la nostra societat.
Com diu el titular dels articles esmentats: Tema per al debat lliure i tranquil.
Opinem

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Me parece todo tan patético. NO por leer un artículo de opinión la gente va a cambiar de parecer en algo tan importante como le religión, ni vamos tampoco a dejar que nuestros hijos ya no vayan a las clases de dicha asignatura.- Lo que me parece fatal es que haya traído tanta cola entre profesores, AMPA, padres, etc...
Cualquier persona puede oponar lo que quiera y donde quiera, eso es la libertad de expresión y estoy muy de acuerdo con lo que dice este articulo que contesto.

carmen ha dit...

Quin sector educatiu ha reaccionat d'una manera abrupta i poc reflexiva?
Em pareix molt fort que se puguen fer manifestacions tan gratuites con esta.
En fi... es el que li ha...