dijous, 28 de maig del 2009

ARGUMENTARI

De vegades, la marxa intensa de la vida del cole, les classes, els claustres, les reunions, etc no permeteixen que els mestres puguen debatre tranquilament les idees diferents que hi ha en qualsevol grup humà, les diferents formes d'enfocar els problemes que van sorgint en el dia a dia, el concepte distint que existeix sobre quina escola volem, etc,
Quan aquestos debats se fan sense temps, sense la reflexió necessària, en llocs que no ajuden a argumentar, dialogar, etc, se creen uns malentesos innecesaris, una distorsió constant de la informació real ,i moltes vegades uns posicionaments inflexibles i perjudicials per a la bona convivència del centre.
Quan parlem que l'escola és una comunitat escolar, hem de fer-la real. Ha de ser la comunitat la que s'expresse amb total llibertat. Els mestres sóm una part important d'aquesta comunitat, però no la única. No sempre hem de tindre tota la raó.Els altres també pensen, raonen i tenen dret a opinar i decidir allò que consideren oportú, encara que no coincidisquen amb les nostres opinions o interessos.
Aquest espai pretén simplement que en la nostra pagina web, en l'espai públic de la nostra escola, els mestres pugam reflexionar, opinar, proposar, criticar i també felicitar i agrair la tasca que fem dia a dia.
Reflexionem i opinem lliurement.