dijous, 28 de maig del 2009

EL MEU ESPAI

Quantes vegades hem volgut explicar, protestar, criticar o discutir aquelles accions o fets que no ens han agradat o simplement no estavem d'acord , i desgraciadament, no ens han deixat, no hem pogut, o no hem trobat l'espai adequat i les persones que necessitavem. Tots hem segut alumnes i tots continuarem essent alumnes. Mai sabrem prou i sempre aprendrem de tots/es.
Utilitzeu aquest espai de llibertat per expressar les vostres inquietuds, els vostres desitjos, Compartiu amb els companys les vostres peticions .
Si vols escriure i lliberar el teu esperit, punxa en comentaris i ......

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Quiero decir que este colegio me parece de los mejores que hay en todo el pueblo, lo mejor que tenemos creo que es nuestro Director, que se preocupa por todos los elementos de dicho colegio: alumnos, padres y profesores. Creo que deberíamos reflexionar un poco y hacer más caso a un profesional de la educación que lleva muchos años trabajando por todos nosotros. Es una persona que no tiene horarios (como la mayoría de profesores sí los tiene), no tiene límite su ayuda, no termina a las 5 y se va a su casa a descansar, es una persona que nos demuestra cada día su honradez, buen talante y comprensión.- Espero que este muchos años más con nostros de director porque sin él el colegio no sería el mismo.

Carolate ha dit...

Jo estic d'acord amb Joan. Crec que sense Martí l'escola no seria el mateix. Sempre he trobat un gran suport en ell i crec que és la columna vertebral de la nostra escola.

Seguiré visitant aquest blog.